Nov 27, 2011

1st Time Join Contest Candid Time Muna


Buat ulung2 kalinya, inilah kali pertama aku join contest melalui blogging ni..hahahah..
2 pun sbb terbaca blog pisyek yang dia pun join contest ni..hahah...

Dah puas belek semua collection photos yang aku ada...
akhirnya aku pilih candid photo di bawah ni yang aku rasa paling style skali..
mana taw kot2 boleh menang grand prize..hahaha

credit to Imtiaz..hehe

Ada gaya macam artis Korea x pic ni? hik3

Sebelum 2, kena tag 2 org dlu baru cukup syarat contest ni..hehe :

Sekian saja untuk post hari ini..kalo nak tau lebih lanjut psl contest ni boleh usha kat blog muna..hehe


p/s: pisyek, safwan, aku tag korang sbb korang pun masuk competition ni gak..muahaha..

3 comments:

Pisyek said...

demit, ni gambar #retis. komfem menang ah. :P

Baru lah jugak: Contest Candid Time Muna

Safwan Seth said...

ko tag blog aku ni, ko ade baca ke blog aku? hehe

Hakim KOT said...

mesti la dah..kalo x mane aku tau ko join contest ni..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Facebook Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management