Sep 19, 2011

Part 5 : Road To 9th Cheonan World Dance Festival, Korea.

The Heat Is Back Yaw!!!!! Rasa macam dh lama plak x update psl event ni...jgn ingt cancel plak..hahaha..the event is still on babe!!!! So, selepas bercuti panjang selama dekat 3 minggu kot sbb cuti raya dan final exam...kini kami kembali untuk meneruskan perjuangan untuk menggapai kejayaan di bumi Korea!!! (ayat mcm nak p perang..lalala)... Secara rasminya, UPAG telah kembali ke studio pada 16 Sept yang lepas untuk latihan intensif..hahah...mau x intensif, pagi ptg mlm dok dlm studio ja...balik utk lunch, dinner dgn tidoq ja..hahah...dah boleh pindah bilik ke studio dh skrng..dok sana ja..orang len tgh syok2 holidays ngn p open house raya sini sana..kami terperuk dlm UTP ni ja..hahah..ini namanya pengorbanan beb (gitew ayat)..hahah

Tujuan post kali ni xdak dah nak cita psl dance2 routine dh..dh muak dh ak nak tulis..so, aku nak introduce skit psl sponsor kami la plak kan...makan, minum, transportation, tempat tinggal semua ditanggung kot..kena la bagi credit skit..hehe..so, jom cekidout!!!!

1. Costume and Allowances
2. Presenter Sponsor

3. Ministry Of Tourism, Malaysia

4. Official Blogger and Social Media

5. Green Partner

6. Official Airline

7. Production Partner

8. Official Talent Search

9. Official Radio Partner

10. Official TV

11. Media Partner

12. Sponsor

Thank You So Much to all sponsors who are sponsoring us for this big event..we really appreciate that..once again, thank you. =)

2 comments:

jackieKOH said...

cenderamata jgn lupaaaa.. hahaaha

Hakim KOT said...

sem depan ko cuti kan..cmne ak nak bg..so xyah la ek..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Facebook Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Enterprise Project Management